×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima in Maleisië en Indonesië

  Prinses op pad voor G20 en VN

  Prinses Máxima is sinds afgelopen maandag in Azië, meldt de Rijksvoorlichtingsdienst vandaag. Ze bezoekt van maandag 2 tot en met donderdag 5 april Maleisië en Indonesië in het kader van haar activiteiten als VN-adviseur voor ‘Inclusive Finance for Development’ en erevoorzitter van het G20 ‘Global Partnership for Financial Inclusion’ (GPFI). Inclusive Finance wordt een belangrijk thema op de G20-top in Mexico in juni 2012. In Kuala Lumpur, Maleisië, sprak de prinses onder meer met Raja Nazrin Shah, kroonprins van Perak. Dinsdagmiddag arriveerde prinses Máxima in Indonesië voor gesprekken met diverse regeringsvertegenwoordigers over toegang tot financiële diensten. Ze spreekt ook met vertegenwoordigers uit de private sector en ontwikkelingspartners over het gebruik van financiële diensten voor mensen en bedrijven die daar nog niet bekend mee zijn. Verder ziet ze in Jakarta Indonesische arbeidsmigranten die voorafgaand aan hun uitzending een cursus financiële educatie volgen. Deze cursus is mogelijk dankzij een programma van de Wereldbank, dat mede door Nederland wordt gefinancierd.


  3 april 2012 - 17:49