×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima in discussie over zakgeld

  Prinses Máxima is nog maar amper terug uit Stockholm, maar ze wordt maandagavond verwacht op de Christelijke basisschool Dol-Fijn in Deventer, waar ze een ouderavond bijwoont over het thema ‘financiële opvoeding’. Ouders van kinderen uit de groepen 7 en 8 discussiëren met elkaar over onderwerpen als zakgeld, het doen van klusjes in huis en de mobiele telefoon. Het thema van de ouderavond wordt ingevuld door het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) in samenwerking met CentiQ, Wijzer in geldzaken. 


  Een spreker van het Nibud houdt op de ouderavond een lezing over kinderen en geldzaken en de ouders krijgen praktische tips. Na de lezing gaan de ouders uiteen om in groepjes over diverse thema’s te discussiëren. De uitkomsten van de discussies worden na afloop van de ouderavond gepresenteerd op de websites van CentiQ, Wijzer in geldzaken en het Nibud. Máxima is aanwezig bij de lezing en neemt deel aan een van de discussiegroepen.                             

   Bron RVD

  Prinses Máxima is aanwezig bij de lezing bij en woont een discussiegroep bij.

  CentiQ, Wijzer in geldzaken is een initiatief van het ministerie van Financiën en vertegenwoordigt 45 organisaties, waaronder het Nibud, die samenwerken om de consument ‘wijzer in geldzaken’ te maken.

  21 juni 2010 - 15:40