×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima houdt toespraak in Den Haag

  Prinses Máxima was woensdag in Den Haag voor het Growing SME's: it's time to invest, een congres van het internationale bedrijfsleven. Het evenement richte zich op het koppelen van investeerders aan ondernemers in ontwikkelingslanden. 


  Máxima hield hier een toespraak. Ze benadrukte dat kleine ondernemingen van het grootste belang zijn om banen te creëren in armere landen. Net als in Europa moet het midden- en kleinbedrijf de ruggegraat van de economie worden, zodat de landen niet meer afhankelijk hoeven te zijn van ontwikkelingshulp.

  Prinses Máxima hield de speech in haar functie als VN-adviseur, waarvoor ze zich wereldwijd inzet om financiële diensten voor iedereen toegankelijk te maken. Afgelopen april reisde ze in die hoedanigheid nog naar Kenia, Rwanda en Tanzania. 

  Bekijk hier het fimpje.

  Bron NOS

  3 juni 2010 - 13:44