×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima houdt toespraak in Den Haag

  Microfinanciering nog steeds hoog op agenda van de prinses

  Prinses Máxima heeft in het Vredespaleis te Den Haag een toespraak gehouden op de bijeenkomst ‘Microfinance: who profits?’ van Radio Nederland Wereldomroep. Het evenement was een onderdeel van een multimediaproject waarmee de Wereldomroep de (on)mogelijkheden rond microfinanciering bij een breed wereldwijd publiek onder de aandacht wil brengen. Minister drs. A.G. Koenders voor Ontwikkelingssamenwerking heeft ook een toespraak gehouden. Bekijk het filmpje hieronder.


  Tijdens de bijeenkomst bogen zo’n 150 (inter)nationale genodigden zich over de vraag wie van microfinanciering profiteert. Naast de toespraken vond er een paneldiscussie plaat. De Wereldomroep lanceert op 5 januari een interactief 4-talig webdossier over microfinanciering.

  28 januari 2010 - 11:51