×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima: Helaas geen tijd voor huwelijk Madeleine

  Wensen zullen we in persoonlijke boodschap overbrengen'

  Máxima: Helaas geen tijd voor huwelijk Madeleine

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben geen tijd om zaterdag in Stockholm aanwezig te zijn bij het huwelijk van de Zweedse prinses Madeleine en Chris O’Neill. Dat vertelde Máxima dinsdagavond in Stuttgart aan Duitse journalisten die haar vroegen naar de wensen voor aanstaande bruidspaar.

  “Die wensen zullen we in een persoonlijke boodschap overbrengen”, zei Máxima. Het koningspaar was graag naar Zweden gegaan. “Maar we hadden al andere verplichtingen.” De Oranjes zijn daarom niet vertegenwoordigd bij het huwelijk van de jongste dochter van koning Carl Gustaf en koningin Silvia.

  5 juni 2013 - 10:16