×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima: Helaas geen tijd voor huwelijk Madeleine

  Wensen zullen we in persoonlijke boodschap overbrengen'

  Máxima: Helaas geen tijd voor huwelijk Madeleine

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben geen tijd om zaterdag in Stockholm aanwezig te zijn bij het huwelijk van de Zweedse prinses Madeleine en Chris O’Neill. Dat vertelde Máxima dinsdagavond in Stuttgart aan Duitse journalisten die haar vroegen naar de wensen voor aanstaande bruidspaar.

  “Die wensen zullen we in een persoonlijke boodschap overbrengen”, zei Máxima. Het koningspaar was graag naar Zweden gegaan. “Maar we hadden al andere verplichtingen.” De Oranjes zijn daarom niet vertegenwoordigd bij het huwelijk van de jongste dochter van koning Carl Gustaf en koningin Silvia.

  5 juni 2013 - 10:16