×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima heeft een nieuwe baan

  Speciaal pleitbezorger bij de VN

  Secretaris-generaal Ban Ki-moon van de Verenigde Naties heeft maandag in New York prinses Máxima benoemd tot zijn speciale pleitbezorger voor toegankelijke financiën voor iedereen, inclusief ontwikkelingslanden. Het is de bedoeling dat de prinses zich in haar nieuwe rol namens Ban Ki-moon wereldwijd zal inzetten om financiële diensten voor iedereen toegankelijk te maken. De prinses zet zich al langer in op het terrein van de toegankelijkheid van de financiële sector. In haar nieuwe functie zal ze de komende tijd landen bezoeken om haar boodschap onder de aandacht te brengen. Dinsdag gaat Máxima meteen al aan de slag als ze een toespraak houdt op de jaarlijkse vergadering van het Clinton Global Initiative, de goededoelenorganisatie van president Bill Clinton.


  22 september 2009 - 09:55