×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima heeft een nieuwe baan

  Speciaal pleitbezorger bij de VN

  Secretaris-generaal Ban Ki-moon van de Verenigde Naties heeft maandag in New York prinses Máxima benoemd tot zijn speciale pleitbezorger voor toegankelijke financiën voor iedereen, inclusief ontwikkelingslanden. Het is de bedoeling dat de prinses zich in haar nieuwe rol namens Ban Ki-moon wereldwijd zal inzetten om financiële diensten voor iedereen toegankelijk te maken. De prinses zet zich al langer in op het terrein van de toegankelijkheid van de financiële sector. In haar nieuwe functie zal ze de komende tijd landen bezoeken om haar boodschap onder de aandacht te brengen. Dinsdag gaat Máxima meteen al aan de slag als ze een toespraak houdt op de jaarlijkse vergadering van het Clinton Global Initiative, de goededoelenorganisatie van president Bill Clinton.


  22 september 2009 - 09:55