×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Maxima en gezin in Bariloche

  Van de zon naar de sneeuw

  Op wintersport in de zomervakantie. Het kan allemaal voor onze royals. Na het begin van de vakantie te hebben doorgebracht in Italië zijn Willem-Alexander en Máxima met hun kinderen naar Argentinië gevlogen. Na twee dagen in Buenos Aires vertrok het gezin naar Patagonië, waar men neerstreek in jetsetoord Bariloche. Niet ver daar vandaan bezitten de kroonprins en zijn vrouw een grote ranch, die ze ook aan toeristen verhuren. Of ze daar nu ook met het hele gezin verbleven is niet bekend. Máxima ging met dochter Amalia op pad, terwijl Alexander op skitocht ging met de wat onwennige Alexia. Ook moeder Zorreguieta bevond zich op de ski’s. Jorge Zorreguieta, de vader van Máxima, zou op de kleine Ariane hebben gepast. Máxima’s vader heeft niet meer op de ski’s gestaan sinds hij enkele jaren geleden zijn heup brak.

  De Argentijnse pers heeft volop foto’s gemaakt van het kroonprinselijk gezin op de ski’s maar die mogen in Nederland niet worden gepubliceerd, omdat ze in strijd zijn met de mediacode. Vandaar de foto van de afgelopen wintervakantie in Lech.

  27 juli 2009 - 15:48