×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima: Eer om koningin te worden

  Máxima: Eer om koningin te worden

  Prinses Máxima vindt het een eer om koningin te worden. “Het is een enorme eer m’n schoonmoeder op te volgen. Er wacht ons heel veel, maar heel leuk en voldoende werk’’, zei de prinses woensdag bij een congres in Amsterdam over wereldwijde voedselproblemen.

  Het was de eerste keer dat Máxima in het openbaar reageerde op haar nieuwe rol die ze vanaf 30 april gaat vervullen. Feitelijk volgt zij niet koningin Beatrix op, maar prins Claus als gemaal naast het staatshoofd.

  Bron: ANP

  30 januari 2013 - 12:00