×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima bezoekt vrijwilligers

  Prinses Máxima opent vrijdagavond een feest voor vrijwilligers op Sportpark ’t Suyt in Waddinxveen. De gemeente Waddinxveen biedt de vrijwilligers de avond aan als blijk van waardering voor hun inzet. Het feest, georganiseerd door Stichting Vrijwilligerswerk Waddinxveen, bestaat uit een diner met live-muziek en dans.


  Stichting Vrijwilligerswerk Waddinxveen ondersteunt individuele vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties bij de uitvoering van hun taak. Daarnaast probeert zij organisaties met elkaar in contact te brengen om (nieuwe) initiatieven te realiseren.

  Máxima woont die avond optredens bij en zal praten met de Waddinxveners, die zich belangeloos inzetten voor de samenleving. Zij blijft in totaal anderhalf uur op ’t Suyt.

  ‘Máxima heeft zelf het verzoek ingediend om vrijwilligers te mogen spreken. Het is toch waanzinnig mooi dat er Koninklijk bezoek langskomt als blijk van waardering’, reageert Maris Uitbeijerse van Stichting Vrijwilligerswerk Waddinxveen.

  28 mei 2010 - 16:27