×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima bezoekt projecten Oranjefonds

  Prinses Máxima bezocht dinsdag twee organisaties in het kader van het Oranje Fonds Groeiprogramma. Als eerste sprak Prinses Máxima met de initiatiefnemers van Stichting Vier Het Leven in Broek in Waterland. Deze stichting organiseert theater- en concertbezoeken voor senioren die niet zelfstandig naar het theater kunnen. Aansluitend bezocht de Prinses het project ‘Computerwijk’ van Stichting Eigenwijks in Amsterdam-West. In dit project geven ruim 100 getrainde vrijwilligers computercursussen aan wijkgenoten in onder meer buurthuizen en scholen.


  Prinses Máxima en prins Willem-Alexander zijn beschermpaar van het Oranje Fonds. De werkbezoeken van de prinses maken deel uit van een reeks van bezoeken aan deelnemers van het Oranje Fonds Groeiprogramma. Dit programma, opgezet in samenwerking met het bedrijfsleven, ondersteunt sociale ondernemers om lokaal succesvolle initiatieven uit te breiden naar meerdere plaatsen in het land.

  Bron RVD

  16 juni 2009 - 20:11