×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima als sprookjesprinses in Luxemburg

  Jan Taminiau maakte haar bijzondere avondjurk

  Prinses Máxima wordt nu al één van de bestgeklede prinsessen genoemd op het feest ter ere van erfgroothertog Guillaume en zijn Stéphanie, die morgen de kerkelijke inzegening van hun huwelijk vieren. Jan Taminiau ontwierp de opvallende en zeer glamoureuze avondjurk van Máxima. De Brabantse ontwerper heeft al diverse creaties voor de prinses gemaakt, waaronder divere japonnen voor gala’s. Morgen draagt prinses Máxima een creatie van Edouard Vermeulen, van het Belgische modehuis Natan.

  19 oktober 2012 - 20:32