×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima als sprookjesprinses in Luxemburg

  Jan Taminiau maakte haar bijzondere avondjurk

  Prinses Máxima wordt nu al één van de bestgeklede prinsessen genoemd op het feest ter ere van erfgroothertog Guillaume en zijn Stéphanie, die morgen de kerkelijke inzegening van hun huwelijk vieren. Jan Taminiau ontwierp de opvallende en zeer glamoureuze avondjurk van Máxima. De Brabantse ontwerper heeft al diverse creaties voor de prinses gemaakt, waaronder divere japonnen voor gala’s. Morgen draagt prinses Máxima een creatie van Edouard Vermeulen, van het Belgische modehuis Natan.

  19 oktober 2012 - 20:32