×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima als sprookjesprinses in Luxemburg

  Jan Taminiau maakte haar bijzondere avondjurk

  Prinses Máxima wordt nu al één van de bestgeklede prinsessen genoemd op het feest ter ere van erfgroothertog Guillaume en zijn Stéphanie, die morgen de kerkelijke inzegening van hun huwelijk vieren. Jan Taminiau ontwierp de opvallende en zeer glamoureuze avondjurk van Máxima. De Brabantse ontwerper heeft al diverse creaties voor de prinses gemaakt, waaronder divere japonnen voor gala’s. Morgen draagt prinses Máxima een creatie van Edouard Vermeulen, van het Belgische modehuis Natan.

  19 oktober 2012 - 20:32