×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Maurits koopt groene bolide

  Prijskaartje: meer dan een ton

  Veel prinsen hebben een voorliefde voor snelle en dure auto's. Prins Maurits wordt binnenkort de eigenaar van een bijzondere, nieuwe sportauto, zo onthult weekblad Weekend. Peperduur is de bolide, maar wel elektrisch, zoals het de voorzitter van het Formule E-team betaamt. Maurits had enige tijd geleden al aangekondigd over te gaan op een 'groen' vervoermiddel. De Fisker Karma, waarbij het instapmodel 98.000 euro kost en in 6 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur kan, wordt binnenkort afgeleverd bij Maurits. Sinds kort heeft de prins ook een eigen oplaadpaal voor de deur gekregen.


  11 mei 2011 - 14:07