×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mathilde meest geliefd in België

  Prins Filip weer minder populair

  ‘We waren zelf ook verrast van de resultaten van Filip’, aldus Royalty-presentatrice Kathy Pauwels. ‘We hadden gedacht dat de stijgende populariteit van prinses Mathilde op hem zou afstralen. Qua volwassenheid en openheid tijdens handelsmissies is de prins er erg op vooruitgegaan, maar blijkbaar heeft de prins qua populariteit nog enige tijd nodig.’  

  Bron: Telegraaf

  20 juli 2010 - 13:03