×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mathilde belt Máxima over Friso

  De Belgische koningin Mathilde heeft maandag telefonisch haar medeleven overgebracht aan koningin Máxima naar aanleiding van het overlijden van prins Friso.


  Koning Filip probeert koning Willem-Alexander en prinses Beatrix te bereiken, maar dat is volgens een woordvoerder van het paleis in Brussel nog niet gelukt. Filip en Mathilde zijn momenteel op vakantie.

  12 augustus 2013 - 16:35