×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mathilde belt Máxima over Friso

  De Belgische koningin Mathilde heeft maandag telefonisch haar medeleven overgebracht aan koningin Máxima naar aanleiding van het overlijden van prins Friso.


  Koning Filip probeert koning Willem-Alexander en prinses Beatrix te bereiken, maar dat is volgens een woordvoerder van het paleis in Brussel nog niet gelukt. Filip en Mathilde zijn momenteel op vakantie.

  12 augustus 2013 - 16:35