×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mathilde belt Máxima over Friso

  De Belgische koningin Mathilde heeft maandag telefonisch haar medeleven overgebracht aan koningin Máxima naar aanleiding van het overlijden van prins Friso.


  Koning Filip probeert koning Willem-Alexander en prinses Beatrix te bereiken, maar dat is volgens een woordvoerder van het paleis in Brussel nog niet gelukt. Filip en Mathilde zijn momenteel op vakantie.

  12 augustus 2013 - 16:35