×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Massale belangstelling voor zwangere Kate

  Hertogin doopt cruiseschip 'Royal Princess'

  Massale belangstelling voor zwangere Kate

  De Britse en internationale media zijn donderdag en masse uitgelopen voor de doop van het cruiseschip ‘Royal Princess’ in Southampton. De aandacht ging niet zozeer uit naar de boot van Princess Cruises maar naar de dame die de champagne tegen de romp gooide. Dat was niemand minder dan de hertogin van Cambridge, bij waarschijnlijk haar laatste solo-optreden voordat ze zwangerschapsverlof opneemt.


  In juli verwachten Kate en prins William hun eerste kind. De belangstelling voor Kate is enorm. Welk ziekenhuis ze ook kiest voor de bevalling, nu al moeten er voorzorgsmaatregelen worden genomen om de toeloop van de pers in goede banen te leiden.

  Bij de publieke optredens van de hertogin is het steeds dringen geblazen. Om zeven uur donderdagmorgen stond er al een rij fotografen bij de Ocean Dock in Southampton, vier uur voor de doop van het schip.

  Kate verschijnt zaterdag waarschijnlijk nog wel met de rest van de koninklijke familie op het balkon van Buckingham Palace, aan het slot van Trooping the Colour, ook wel de verjaardagsparade voor de koningin genoemd. Koningin Elizabeth wordt dan door de strijdkrachten getrakteerd op een fraaie show als onderdeel van de officiële viering van haar verjaardag.

  13 juni 2013 - 15:00