×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Märtha Louise met gezin naar Londen verhuisd

  Prinses verruilt Noorwegen voor Engeland

  Prinses Märtha Louise (40) was de afgelopen dagen in Londen te zien om de Noorse atleten te supporten op de Paralympics. Nu blijkt dat het voor haar de eerste dagen waren als inwoner van de stad. Dinsdag hield ze voor de pers een receptie in de tuin van de Noorse ambassade in de Britse hoofdstad. 'Ik ben zaterdag gearriveerd, Ari en de kinderen kwamen gisteren aan.' Haar man Ari Behn was niet bij de persbijeenkomst. Ook de kinderen, Maud Angelica (9), Leah Isadora (7) en Emma Tallulah (3), ontbraken. Op dinsdag ging Maud al voor het eerst naar de vrijeschool in Londen. De prinses vindt het belangrijk dat de kinderen Engels leren. Ze hadden er veel zin in, vertelde de prinses, al is de stap voor hen groter dan voor haar en haar man. Ari woonde in zijn jonge jaren al in Londen. 'Hij woonde vroeger in Engeland, toen hij 0 tot vier jaar was. En hij wilde voor enige tijd terug. We dachten dat het goed was om te doen voordat de kinderen tieners zou zijn', zei Märtha. Ze blijven er tenminste een jaar. Het appartement dat ze volgens de Noorse krant Aftenposten gekocht hebben kost 2,5 miljoen euro en staat in de gewilde wijk Angel Islington.


  Prinses Märtha Louise (40) was de afgelopen dagen in Londen te zien om de Noorse atleten te supporten op de Paralympics. Nu blijkt dat het voor haar de eerste dagen waren als inwoner van de stad. Dinsdag hield ze voor de pers een receptie in de tuin van de Noorse ambassade in de Britse hoofdstad. ‘Ik ben zaterdag gearriveerd, Ari en de kinderen kwamen gisteren aan.’ Haar man Ari Behn was niet bij de persbijeenkomst. Ook de kinderen, Maud Angelica (9), Leah Isadora (7) en Emma Tallulah (3), ontbraken. Op dinsdag ging Maud al voor het eerst naar de vrijeschool in Londen. De prinses vindt het belangrijk dat de kinderen Engels leren. Ze hadden er veel zin in, vertelde de prinses, al is de stap voor hen groter dan voor haar en haar man. Ari woonde in zijn jonge jaren al in Londen. ‘Hij woonde vroeger in Engeland, toen hij 0 tot vier jaar was. En hij wilde voor enige tijd terug. We dachten dat het goed was om te doen voordat de kinderen tieners zou zijn’, zei Märtha. Ze blijven er tenminste een jaar. Het appartement dat ze volgens de Noorse krant Aftenposten gekocht hebben kost 2,5 miljoen euro en staat in de gewilde wijk Angel Islington.

  5 september 2012 - 12:08