×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Märtha Louise in de lage landen

  Noorse prinses op promotietour

  Prinses Märtha Louise is weer op promotour. De oudste van koning Harald van Noorwegen, de prinses die met engelen kan praten, heeft weer een boek geschreven met Elisabeth Nordeng (voorheen Samnøy). Het nieuwe boek kwam gisteren uit en heet ‘Englenes hemmeligheter’, Engelengeheimen. Afgelopen week was ze al in Nederland en gisteren in België, om het boek samen met haar co-auteur te promoten. Iets meer dan een jaar geleden was het tweetal ook in de lage landen om het vorige boek – ‘Ontmoet je beschermengel’ – te promoten.

  Het is net zoals ze bij het voorgaande vertelde niet ‘de waarheid’, maar de eigen waarheid van de auteurs, zo benadrukken ze opnieuw. Negatieve invloeden, angst voor verleden en de toekomst, het komt allemaal aan bod om licht in de duisternis te kunnen vinden. Een handboek in crisistijden?

  17 februari 2012 - 10:30