×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Marokkaanse koning trekt gratie in

  Marokkaanse koning trekt gratie in

  Koning van Marokko, Mohamed VI, heeft de gratie aan een Spaanse kinderverkrachter weer ingetrokken. Dat melden Spaanse en Franse media zondag.


  De koning had geen idee van de misdaden van de Spaanse pedofiel die hij afgelopen week gratie verleende. Zaterdag liet het koninklijk paleis weten dat er een grondig onderzoek zou komen naar de vrijlating van Daniel Galván Viña (63), die anderhalf jaar geleden werd veroordeeld tot 30 jaar cel voor het verkrachten van elf minderjarigen.

  De Spanjaard kreeg dinsdag samen met 47 landgenoten gratie van de koning. Mohamed VI besloot daartoe op verzoek van zijn Spaanse ambtgenoot Juan Carlos, die vorige maand op bezoek was in Marokko. De vrijlating leidde tot felle protesten in meerdere Marokkaanse steden.

  De kinderverkrachter zou donderdag in Spanje zijn aangekomen, maar zijn huidige verblijfplaats is onbekend. Het Marokkaanse ministerie van Justitie zal met Spanje overleggen over welke volgende stappen er nu moeten worden genomen. Mogelijk dringt Marokko bij Spanje aan op arrestatie en uitzitting van de rest van de straf in Spanje.

  5 augustus 2013 - 10:10