×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mario-Max woedend op royaltyverslaggever

  Voor u zal ik altijd hoogheid blijven'

  Mario-Max Prinz zu Schaumburg-Lippe is woedend op royaltyverslaggever Marc van der Linden. In RTL Boulevard heeft Van der Linden gemeld dat de 'prins' uit de SBS realitysoap 'Coming to Holland: Prins zoekt vrouw' een nepprins is. Mario-Max en zijn familie zijn woedend. Hij is een echte prins, zelfs in bloedlijn, meent Mario-Max. Hij is echter in 1977 geboren in Salzburg als Mario-Helmut Wagner. Op 21-jarige leeftijd liet hij zich adopteren door de weduwe van Max Prinz zu Schaumburg-Lippe. Vervolgens liet hij zich adopteren door zijn stiefvader. Ook liet hij zijn naam aanpassen en voegde er de derde voornaam 'Prince' aan toe. Het lijkt dat de publiciteitverslaafde Mario-Max koste wat kost prins wil worden genoemd. In RTL Boulevard beet hij Van der Linden toe: 'Voor u zal ik altijd hoogheid blijven'. Omdat Mario-Max geadopteerd is, heeft hij geen recht op de titel. Bovendien zijn de titels in Duitsland afgeschaft, waarmee het slecht een onderdeel is geworden van een achternaam. 'Ik noem u nog geen ChocoPrince!' reageert Van der Linden, die hem niet van plan is als hoogheid aan te spreken. De prinselijke familie vergeleek het aan het licht brengen van de ware identiteit van Mario-Max met de jodenvervolging in de Tweede Wereldoorlog. SBS6 neemt afstand van deze uitspraak, net als producent IDTV.


  Mario-Max Prinz zu Schaumburg-Lippe is woedend op royaltyverslaggever Marc van der Linden. In RTL Boulevard heeft Van der Linden gemeld dat de ‘prins’ uit de SBS realitysoap ‘Coming to Holland: Prins zoekt vrouw’ een nepprins is. Mario-Max en zijn familie zijn woedend. Hij is een echte prins, zelfs in bloedlijn, meent Mario-Max. Hij is echter in 1977 geboren in Salzburg als Mario-Helmut Wagner. Op 21-jarige leeftijd liet hij zich adopteren door de weduwe van Max Prinz zu Schaumburg-Lippe. Vervolgens liet hij zich adopteren door zijn stiefvader. Ook liet hij zijn naam aanpassen en voegde er de derde voornaam ‘Prince’ aan toe. Het lijkt dat de publiciteitverslaafde Mario-Max koste wat kost prins wil worden genoemd. In RTL Boulevard beet hij Van der Linden toe: ‘Voor u zal ik altijd hoogheid blijven’. Omdat Mario-Max geadopteerd is, heeft hij geen recht op de titel. Bovendien zijn de titels in Duitsland afgeschaft, waarmee het slecht een onderdeel is geworden van een achternaam. ‘Ik noem u nog geen ChocoPrince!’ reageert Van der Linden, die hem niet van plan is als hoogheid aan te spreken. De prinselijke familie vergeleek het aan het licht brengen van de ware identiteit van Mario-Max met de jodenvervolging in de Tweede Wereldoorlog. SBS6 neemt afstand van deze uitspraak, net als producent IDTV.

  2 december 2010 - 11:00