×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mariëlle Tweebeeke was niet de eerste keus

  Sacha de Boer en Rick Nieman zouden interview afnemen

  Mariëlle Tweebeeke was niet de eerste keus

  Mariëlle Tweebeeke was niet de eerste keus van de Rijksvoorlichtingsdienst om met Rick Nieman het aanstaande koningspaar te interviewen. Aanvankelijk was het de bedoeling dat Rick Nieman met zijn vrouw Sacha de Boer het tv-interview met prins Willem-Alexander en prinses Máxima zou afnemen. Dit beweerde koninghuisdeskundige Peter van der Vorst maandag in RTL Boulevard op basis van ingewijden.

  Volgens Van der Vorst is het plan afgeschoten door de NOS en RTL, die het idee onnatuurlijk en niet journalistiek genoeg vonden. Daarop zouden de omroepen voor Mariëlle Tweebeeke hebben gekozen. In het tv-interview laten prins Willem-Alexander en Máxima weten dat het hun niet uitmaakt hoe ze binnenkort door burgers worden aangesproken. ”Ik ben geen protocolfetisjist”, zegt de aanstaande koning in de uitzending.

  Het gesprek wordt woensdag om 20:30 uur uitgezonden op RTL4 en Nederland 1.

  15 april 2013 - 19:13