×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Marie van Denemarken bezoekt hiv-patiënten

  Marie van Denemarken bezoekt hiv-patiënten

  De Deense prinses Marie brengt vrijdag een bezoek aan Aarhus waar ze in het academische ziekenhuis onder anderen drie jonge hiv-patiënten spreekt. De vrouw van prins Joachim is sinds 2011 de beschermvrouwe van het Deense Aidsfonds.

  De hiv-geïnfecteerden die de prinses bezoekt maken deel uit van de jongerengroep van het Aidsfonds. Ze zullen haar volgens de voorlichtingsdienst van het Deense koninklijk huis vertellen hoe ze met de ziekte omgaan en welke uitdagingen ze in het dagelijkse leven tegenkomen.

  De 37-jarige prinses laat zich daarna bijpraten door specialisten over vorderingen in de onderzoeken naar hiv-vaccins en hiv-behandelingen die subsidiegeld ontvangen van het Aidsfonds.

  28 februari 2013 - 16:55