×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Margriet vervangt zieke Pieter bij opening

  Van Vollenhoven kampt opnieuw met longontsteking

  Margriet vervangt zieke Pieter bij opening

  Prinses Margriet opent donderdag het nieuwe gemeentehuis van Midden-Delfland. Dat valt te lezen op de website van de gemeente. De prinses vervangt haar man. Pieter van Vollenhoven is te ziek om te komen.

  Van Vollenhoven heeft last van een beginnende longontsteking. Het is nog onzeker wanneer hij weer aan zijn officiële verplichtingen kan voldoen. Op 13 februari reikt Van Vollenhoven diploma’s uit aan zeven brandweervrijwilligers uit de brandweerregio Midden- en West-Brabant Tilburg, staat op de agenda van Koninklijkhuis.nl. Voor de overige leden van het Koninklijk Huis staat er donderdag niets op het programma.

  Prinses Maxima zal volgens de agenda op 14 februari het WOMEN Inc festival openen dat van 16 t/m 18 februari plaatsvindt naast de Huishoudbeurs in Amsterdam RAI. Ruim een week later neemt ze in Leiden het eerste exemplaar van het fotoboek Een wereld zonder baarmoederhalskanker in ontvangst.

  7 februari 2013 - 10:50