×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Margriet steunt vrijwilligers

  Hart onder de riem voor Allegoeds

  Prinses Margriet heeft vandaag het logo van Stichting Allegoeds onthuld. Het is de nieuwe naam van Stichting Mens en Samenleving. Door het wegtrekken van een doek kwam een grote ‘klaver vier’ tevoorschijn met daarop het nieuwe logo van de stichting. Directeur Breuer: ‘We zijn blij dat prinses Margriet, die vrijwilligers en aangepaste vakanties een warm hart toedraagt, vandaag in ons midden wilde zijn.’

  Allegoeds organiseert aangepaste vakanties voor ouderen in Nederland. Ook heeft de stichting een eigen volledig aangepast groepshotel waar voornamelijk zorggerichte groepen recreëren. Deze nieuwe naam dekt beter de lading van onze huidige activiteiten, dan de eerdere naam ‘Stichting Mens en Samenleving’. De stichting heeft ruim 130 vrijwilligers die de vakanties voor ouderen begeleiden.

  7 december 2011 - 17:05