×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Margriet naar Vancouver

  Prinses Margriet zal donderdag naar Vancouver afreizen ter gelegenheid van de Paralympische Winterspelen. De prinses is aanwezig bij de opening en zal de daaropvolgende dagen wedstrijden bijwonen van skiën en 'sledgehockey'. Ook zal zij prijzen uitreiken en een bezoek brengen aan het Paralympisch dorp. Prinses Margriet bezoekt de Paralympische Winterspelen in haar hoedanigheid van lid van het erebestuur van het IPC (International Paralympic Committee). 


  Het IPC coördineert en faciliteert sinds 1989, naast internationale wedstrijden voor gehandicapte topsporters, de Paralympische Zomer- en Winterspelen. Zij streeft er naar te laten zien dat iedereen in staat is door middel van sport succes te ervaren en zijn horizon te verbreden. Zo kan sport bijdragen aan de integratie van mensen met een beperking. Het erebestuur is ingesteld om deze boodschap wereldwijd mede uit te dragen.

  10 maart 2010 - 16:33