×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Margriet naar Vancouver

  Prinses Margriet zal donderdag naar Vancouver afreizen ter gelegenheid van de Paralympische Winterspelen. De prinses is aanwezig bij de opening en zal de daaropvolgende dagen wedstrijden bijwonen van skiën en 'sledgehockey'. Ook zal zij prijzen uitreiken en een bezoek brengen aan het Paralympisch dorp. Prinses Margriet bezoekt de Paralympische Winterspelen in haar hoedanigheid van lid van het erebestuur van het IPC (International Paralympic Committee). 


  Het IPC coördineert en faciliteert sinds 1989, naast internationale wedstrijden voor gehandicapte topsporters, de Paralympische Zomer- en Winterspelen. Zij streeft er naar te laten zien dat iedereen in staat is door middel van sport succes te ervaren en zijn horizon te verbreden. Zo kan sport bijdragen aan de integratie van mensen met een beperking. Het erebestuur is ingesteld om deze boodschap wereldwijd mede uit te dragen.

  10 maart 2010 - 16:33