×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Margriet heeft griep en stuurt Pieter naar Burgers’ Zoo

  Van Vollenhoven onthult kunstwerk op eeuwfeest Koninklijke Burgers' Zoo

  Margriet heeft griep en stuurt Pieter naar Burgers’ Zoo

  Pieter van Vollenhoven vervangt woensdagmiddag zijn vrouw prinses Margriet op het eeuwfeest van Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem. Margriet heeft de griep en kan daarom niet naar Arnhem komen.

  In februari waren de rollen nog omgedraaid. Toen nam de prinses een klus over van haar zieke man. Samen met achterachterkleinkinderen van Johan Burgers die in 1913 het dierenpark oprichtte onthult Pieter van Vollenhoven een kunstwerk dat mede door bijdragen van dierenparkbezoekers tot stand is gekomen. Ook ontvangt hij het eerste exemplaar van het jubileumboek.

  Burgers’ Zoo kreeg eind maart uit handen van Clemens Cornielje, de Gelderse commissaris van de koningin, en burgemeester Pauline Krikke van Arnhem, de oorkonde die hoort bij de verlening van het predikaat ‘Koninklijk’. Eén van de voorwaarden om daarvoor in aanmerking te komen is een honderdjarig bestaan van onbesproken gedrag.

  10 april 2013 - 12:10