×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Margriet erevoorzitter in Canada

  Prinses Margriet is met ingang van 24 juni 2010 erevoorzitter van de adviesraad van de masteropleiding Global Health van Maastricht University en Mc Master University in Canada.


  De Adviesraad Global Health zet zich in om de inbedding van het Masterprogramma Global Health in het internationale werkveld te bevorderen. Studenten van deze eenjarige Engelstalige master worden opgeleid tot professionals die in staat zijn om de internationale dimensies op het gebied van gezondheid, ziekte en ziektepreventie te doorgronden. Het programma verzorgt zowel fysieke als virtuele studenten- en stafuitwisselingen tussen Maastricht University en Mc Master University (en ook Manipal University in India en Thammasat University in Thailand).

  Bron RVD

  27 juli 2010 - 16:46