×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Margriet breekt knieschijf

  Valpartij tijdens vakantie in Oostenrijk

  Prinses Margriet heeft tijdens een vakantie in Oostenrijk haar rechterknieschijf gebroken. De breuk is veroorzaakt doordat de Prinses tijdens een wandeling is gevallen. De Prinses zal de komende periode wat minder mobiel zijn, om te herstellen loopt zij momenteel met krukken. De prinses was afgelopen week te gast bij de opera La Boheme in Salzburg. Daar liep ze al met kruk. Het is niet bekend of de diagnose van de gebroken knieschijf toen al bekend was.


  Margriet heeft in de afgelopen jaren diverse malen tegenslag te verwerken gekregen. Enkele jaren brak ze bij een val haar stuitbeen en het herstel daarvan duurde lang en was naar verluidt zeer pijnlijk. De prinses kampt ook al geruime tijd met een vorm van arthritis waardoor het handenschudden vaak zeer pijnlijk kan zijn.

  17 augustus 2012 - 12:25