×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Margarita’s dochtertje Paola gedoopt

  Intiem familiefeest in Wassenaar

  In de Willibrorduskerk in Wassenaar is zondag Paola Cecilia Laurentien Ten Cate, de jongste dochter van prinses Margarita, gedoopt. De plechtigheid, die in de middag werd gehouden, was niet bekend gemaakt.


  Koningin Beatrix, de prinsen Willem-Alexander, Constantijn en Maurits waren met hun gezinnen aanwezig evenals naaste familieleden van prinses Margarita en haar echtgenoot Tjalling ten Cate. Uiteraard was ook prinses Cecile de Bourbon de Parme, naar wie het meisje mede is vernoemd, ook aanwezig. Grote afwezige was prins Jaime, die andere verplichtingen had. Paola, die op 25 februari werd geboren, kreeg een katholieke doop. Normaal gesproken laten katholieken hun kinderen al snel na de geboorte dopen, maar prinses Margarita en Tjalling ten Cate besloten enkele maanden te wachten. Dat deden zij destijds ook bij de doop van hun oudste dochter, Julia, die in 2008 werd geboren. Het gezin van prinses Margarita woont al enige tijd in Wassenaar, waar het wacht op de oplevering van de woning op landgoed De Horsten. Margarita, Tjalling en hun kinderen vestigen zich in de voormalige rentmeesterswoning op het landgoed, waar op prins Willem-Alexander en prinses Máxima wonen.

  18 september 2011 - 19:57