×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Man vast na bedreigen koninklijk paar

  Vandaag bezoek aan Zeeland

  Man vast na bedreigen koninklijk paar

  De politie heeft vanochtend in Grijpskerke (Zeeland) in alle vroegte een 22-jarige man aangehouden die eerder bedreigingen had geuit in de richting van het koninklijk paar. Vandaag brengen koning Willem-Alexander en koningin Máxima een bezoek aan Zeeland in het kader van een kennismakingstoernee.
  Volgens de politie had de inwoner van Veere donderdagmiddag opzettelijk een aanrijding veroorzaakt op een rotonde in Koudekerke. Bij het onderzoek sprak de politie met mensen die hun zorgen uitten over zijn geestelijke toestand. Hij zou zeer verward zijn en de bedreiging hebben geuit richting het koningshuis.
  De man werd om 4.00 uur aangehouden in de woning van een vriend. De verdachte, die een bekende is van de politie, wordt verhoord. Het is aan de officier van justitie om te beslissen wat er met hem moet gebeuren, aldus een politiewoordvoerder.
  De politie zegt dat de veiligheidsmaatregelen rond het bezoek van de koning en koningin na de aanhouding niet zijn aangescherpt.

  21 juni 2013 - 10:25