×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Man vast na bedreigen koninklijk paar

  Vandaag bezoek aan Zeeland

  Man vast na bedreigen koninklijk paar

  De politie heeft vanochtend in Grijpskerke (Zeeland) in alle vroegte een 22-jarige man aangehouden die eerder bedreigingen had geuit in de richting van het koninklijk paar. Vandaag brengen koning Willem-Alexander en koningin Máxima een bezoek aan Zeeland in het kader van een kennismakingstoernee.
  Volgens de politie had de inwoner van Veere donderdagmiddag opzettelijk een aanrijding veroorzaakt op een rotonde in Koudekerke. Bij het onderzoek sprak de politie met mensen die hun zorgen uitten over zijn geestelijke toestand. Hij zou zeer verward zijn en de bedreiging hebben geuit richting het koningshuis.
  De man werd om 4.00 uur aangehouden in de woning van een vriend. De verdachte, die een bekende is van de politie, wordt verhoord. Het is aan de officier van justitie om te beslissen wat er met hem moet gebeuren, aldus een politiewoordvoerder.
  De politie zegt dat de veiligheidsmaatregelen rond het bezoek van de koning en koningin na de aanhouding niet zijn aangescherpt.

  21 juni 2013 - 10:25