×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Magnetronmaaltijd voor hondjes Queen

  Britse koningin 'not amused'

  De Britse koningin staat erom bekend dat het beste nog niet goed genoeg is voor haar hondjes. Haar vier corgi's  (Linnet, Monty, Willow and Holly) en drie dorgi's (Cider, Candy en Vulcan) horen dan ook elke dag om 17.00 hun vers bereide maaltijd voorgeschoteld te krijgen. De koningin serveert het haar hondjes, als haar agenda dat toelaat, persoonlijk. Maar afgelopen week kreeg Elizabeth de schrik van haar leven. Bij het doorroeren van de maaltijd voor haar viervoeters, stuitte ze op ijskoude klonten. De maaltijd bleek ingevroren en opnieuw opgewarmd te zijn. Haar personeel werd in niet mis te verstane bewoordingen duidelijk gemaakt dat dit niet had mogen gebeuren en dat dit ook niet maar gaat gebeuren, weten bronnen te melden. Alles moet en zal vers bereid worden. Personeelsleden geven aan dat zij de koningin in lange tijd niet zo boos hebben gezien.


  De Britse koningin staat erom bekend dat het beste nog niet goed genoeg is voor haar hondjes. Haar vier corgi’s  (Linnet, Monty, Willow and Holly) en drie dorgi’s (Cider, Candy en Vulcan) horen dan ook elke dag om 17.00 hun vers bereide maaltijd voorgeschoteld te krijgen. De koningin serveert het haar hondjes, als haar agenda dat toelaat, persoonlijk. Maar afgelopen week kreeg Elizabeth de schrik van haar leven. Bij het doorroeren van de maaltijd voor haar viervoeters, stuitte ze op ijskoude klonten. De maaltijd bleek ingevroren en opnieuw opgewarmd te zijn. Haar personeel werd in niet mis te verstane bewoordingen duidelijk gemaakt dat dit niet had mogen gebeuren en dat dit ook niet maar gaat gebeuren, weten bronnen te melden. Alles moet en zal vers bereid worden. Personeelsleden geven aan dat zij de koningin in lange tijd niet zo boos hebben gezien.

  Volgens ingewijden is dit typisch het werk van Mark Flanagan (foto rechts), de chefkok van de koningin. Hoewel hij op het moment van het voorval niet op Balmoral aanwezig was, zijn dit typisch voorbeeld van zijn bezuinigingen. ‘Onder de vorige chef zou dit niet zijn voorgevallen,’ aldus een personeelslid. Buckingham Palace was niet bereikbaar voor commentaar.

  29 augustus 2011 - 14:34