Magnetronmaaltijd voor hondjes Queen

De Britse koningin staat erom bekend dat het beste nog niet goed genoeg is voor haar hondjes. Haar vier corgi's  (Linnet, Monty, Willow and Holly) en drie dorgi's (Cider, Candy en Vulcan) horen dan ook elke dag om 17.00 hun vers bereide maaltijd voorgeschoteld te krijgen. De koningin serveert het haar hondjes, als haar agenda dat toelaat, persoonlijk. Maar afgelopen week kreeg Elizabeth de schrik van haar leven. Bij het doorroeren van de maaltijd voor haar viervoeters, stuitte ze op ijskoude klonten. De maaltijd bleek ingevroren en opnieuw opgewarmd te zijn. Haar personeel werd in niet mis te verstane bewoordingen duidelijk gemaakt dat dit niet had mogen gebeuren en dat dit ook niet maar gaat gebeuren, weten bronnen te melden. Alles moet en zal vers bereid worden. Personeelsleden geven aan dat zij de koningin in lange tijd niet zo boos hebben gezien.

De Britse koningin staat erom bekend dat het beste nog niet goed genoeg is voor haar hondjes. Haar vier corgi’s  (Linnet, Monty, Willow and Holly) en drie dorgi’s (Cider, Candy en Vulcan) horen dan ook elke dag om 17.00 hun vers bereide maaltijd voorgeschoteld te krijgen. De koningin serveert het haar hondjes, als haar agenda dat toelaat, persoonlijk. Maar afgelopen week kreeg Elizabeth de schrik van haar leven. Bij het doorroeren van de maaltijd voor haar viervoeters, stuitte ze op ijskoude klonten. De maaltijd bleek ingevroren en opnieuw opgewarmd te zijn. Haar personeel werd in niet mis te verstane bewoordingen duidelijk gemaakt dat dit niet had mogen gebeuren en dat dit ook niet maar gaat gebeuren, weten bronnen te melden. Alles moet en zal vers bereid worden. Personeelsleden geven aan dat zij de koningin in lange tijd niet zo boos hebben gezien.

Volgens ingewijden is dit typisch het werk van Mark Flanagan (foto rechts), de chefkok van de koningin. Hoewel hij op het moment van het voorval niet op Balmoral aanwezig was, zijn dit typisch voorbeeld van zijn bezuinigingen. ‘Onder de vorige chef zou dit niet zijn voorgevallen,’ aldus een personeelslid. Buckingham Palace was niet bereikbaar voor commentaar.