×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Madeleine krijgt boete

  Prinses maakte misbruik koninklijke status

  Madeleine krijgt boete

  De Zweedse prinses Madeleine moet een bekeuring van omgerekend zo'n 115 euro betalen na een ongeoorloofd ritje op de busbaan. Volgens Aftonbladet hielden agenten de 30-jarige prinses aan in de buurt van het Zweedse koninklijk paleis.


  Madeleine beriep zich naar verluidt op de immuniteit voor iedere strafvervolging van de koninklijke familie, maar dat mocht niet baten. Alleen haar vader, koning Carl XVI Gustaf, heeft namelijk die macht. Het hof wilde tegenover de Zweedse krant geen commentaar kwijt.

  Zaterdag trouwt Madeleine met de Amerikaan Chris O’Neill. Ze zal dan per paardenkoets door de binnenstad van Stockholm rijden.

  6 juni 2013 - 10:23