×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Madeleine en Jonas uit elkaar

  Droomhuwelijk afgeblazen

  De Zweedse prinses Madeleine (27) en haar verloofde Jonas Bergström zijn uit elkaar. Dat maakte het Zweedse hof zaterdag op de website bekend. Het paar heeft ‘na rijp beraad gezamenlijk besloten om uit elkaar te gaan’, staat op de site te lezen. De jongste dochter van de Zweedse koning was sinds augustus verloofd met de advocaat Bergström. In de Zweeds media verschenen de afgelopen maanden steeds vaker berichten over problemen tussen het tweetal. Ook lieten ze de verjaardag van koningin Margrethe van Denemarken aan zich voorbij gaan, dat wakkerde de geruchten aan. Eerder zei koningin Silvia, moeder van Madeleine, al dat het huwelijk dit jaar niet meer zal gaan plaatsvinden. Jonas zou zijn verloofde hebben bedrogen met een Noorse handbalspeelster, die haar verhaal heeft gedaan in de media. Ze zou niet hebben geweten van de relatie van Jonas met Madeleine. Madeleines oudere zus, kroonprinses Victoria, trouwt op 19 juni met haar verloofde Daniel Westling

  24 april 2010 - 19:50