×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Madeleine en Chris woest op fotografen

  Huwelijksreis verpest door paparazzi

  Madeleine en Chris woest op fotografen

  We bedanken iedereen voor de liefdevolle warmte en goede wensen vanawege ons huwelijk', plaatst prinses Madeleine vrijdag op haar Facebookpagina. Dat doet ze tijdens haar huwelijksreis. Maar ze vervolgt: 'Helaas, de Zweedse tabloids hebben het recht genomen om onze privacy te schenden en vandaag privéfoto's van ons te publiceren. Het enige ding dat we wensen is, al is het alleen voor deze paar dagen, dat onze privacy kan worden gerespecteerd'.


  De prinses is met haar kersverse man Chris O’Neill op huwelijksreis op de Seychellen, een Arikaanse eilandengroep in de Indische Oceaan. Vorige week zaterdag stapten zij in Stockholm in het huwelijksbootje. Foto’s tijdens de vakantie, onder meer in badkleding op het strand, zijn vandaag in de Zweedse pers verschenen.

  14 juni 2013 - 14:36