×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mabel naar feestje in Kaapstad

  Collega' Desmond Tutu wordt 80

  Prinses Mabel is in Kaapstad voor de 80ste verjaardag van Desmond Tutu. De prinses is CEO van ‘The Elders’, een raad van wereldleiders en andere prominente personen die globale problemen willen oplossen. Eén van de ‘Elders’ is Tutu. Een aaneensluiting van verschillende evenementen wordt voor zijn verjaardag georganiseerd, zoals de presentatie van een biografie vandaag en morgen een eucharistieviering in de St. George Cathedral. Op de lijst van gasten staan onder andere de Dalai Lama, voormalig Secretaris-Generaal van de VN Kofi Annan, Ierlands eerste vrouwelijke president Robinson en Graca Machel, de echtgenote van Nelson Mandela. In de namiddag volgt een privéfeest met zijn familie.

  Foto: Twitter.com/MabelvanOranje

  6 oktober 2011 - 14:03