×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mabel naar feestje in Kaapstad

  Collega' Desmond Tutu wordt 80

  Prinses Mabel is in Kaapstad voor de 80ste verjaardag van Desmond Tutu. De prinses is CEO van ‘The Elders’, een raad van wereldleiders en andere prominente personen die globale problemen willen oplossen. Eén van de ‘Elders’ is Tutu. Een aaneensluiting van verschillende evenementen wordt voor zijn verjaardag georganiseerd, zoals de presentatie van een biografie vandaag en morgen een eucharistieviering in de St. George Cathedral. Op de lijst van gasten staan onder andere de Dalai Lama, voormalig Secretaris-Generaal van de VN Kofi Annan, Ierlands eerste vrouwelijke president Robinson en Graca Machel, de echtgenote van Nelson Mandela. In de namiddag volgt een privéfeest met zijn familie.

  Foto: Twitter.com/MabelvanOranje

  6 oktober 2011 - 14:03