×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mabel en kroonprinses Mary praten bij

  Europese prinsessen zetten zich in voor vrouwen

  Mabel en kroonprinses Mary praten bij

  Prinses Mabel is in Kuala Lumpur in Maleisië. Ze ontmoette er dinsdag op de eerste dag van de vrouwenconferentie Women Deliver 2013 de Deense kroonprinses Mary. Ook de Noorse kroonprinses Mette-Marit is van de partij.

  De Europese prinsessen zetten zich in Kuala Lumpur in voor het verbeteren van de gezondheid en rechten van vrouwen en meisjes wereldwijd. Er komen duizenden politieke leiders, deskundigen en beleidsmakers op de driedaagse conferentie af.

  Prinses Mabel is in Kuala Lumpur namens Girls Not Brides. Ze is initiatiefnemer en voorzitter van deze internationale adviescommissie die een einde wil maken aan kindhuwelijken.

  29 mei 2013 - 09:43