×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mabel en kroonprinses Mary praten bij

  Europese prinsessen zetten zich in voor vrouwen

  Mabel en kroonprinses Mary praten bij

  Prinses Mabel is in Kuala Lumpur in Maleisië. Ze ontmoette er dinsdag op de eerste dag van de vrouwenconferentie Women Deliver 2013 de Deense kroonprinses Mary. Ook de Noorse kroonprinses Mette-Marit is van de partij.

  De Europese prinsessen zetten zich in Kuala Lumpur in voor het verbeteren van de gezondheid en rechten van vrouwen en meisjes wereldwijd. Er komen duizenden politieke leiders, deskundigen en beleidsmakers op de driedaagse conferentie af.

  Prinses Mabel is in Kuala Lumpur namens Girls Not Brides. Ze is initiatiefnemer en voorzitter van deze internationale adviescommissie die een einde wil maken aan kindhuwelijken.

  29 mei 2013 - 09:43