×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Luxemburg feliciteert Willem-Alexander

  Luxemburg feliciteert Willem-Alexander

  Het groothertogelijk paar van Luxemburg heeft koning Willem-Alexander hartelijk gefeliciteerd met zijn inhuldiging. Dat heeft een woordvoerder van het Luxemburgse hof laten weten. De gelukwensen gelden ook koningin Maxima aldus de boodschap die groothertog Henri liet verspreiden. De eerste buitenlandse reis van het nieuwe koningspaar voert op 24 mei naar Luxemburg, dat tot aan het overlijden van de voorlaatste Nederlandse koning (Willem III) in een personele unie met Nederland was verbonden. De koning was ook groothertog van Luxemburg. Henri werd bij de inhuldiging in Amsterdam vertegenwoordigd door erfgroothertog Guillaume en diens vrouw Stephanie.

  30 april 2013 - 19:01