×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Lugubere vondst bij landgoed Elizabeth

  Menselijke resten' op landgoed Sandringham gevonden

  Een wandelaar heeft menselijke resten gevonden bij het koninklijk landgoed Sandringham in Engeland. Het is de plek waar de Britse koningin Elizabeth een landhuis heeft en waar de koninklijke familie de kerst heeft doorgebracht.

  De politie heeft een groot onderzoek ingesteld na de vondst vlakbij het dorpje Anmer. De plek waar het lichaam is gevonden is afgezet, ongeveer een kilometer vanaf het landhuis van de Britse vorstin. De koninklijke stoeterij, waar de racepaarden van de koningin worden getraind, is er op een steenworp afstand. Een groot gebied is door de politie afgezet.

  Volgens een woordvoerder is de vondst op 1 januari rond 16.00 bij de politie gemeld door een voorbijganger, waarna de omgeving is afgezet voor een gedetailleerd onderzoek. Buckingham Palace wil geen reactie geven omdat het een zaak is van de politie. Op de dag van de vondst werd Elizabeth zelf nog te paard gespot op het landgoed, gekleed in een marineblauwe jas, hoofddoek en rood lederen laarzen.

  3 januari 2012 - 10:00