×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Lof voor prinses Beatrix bij uitreiking Appeltjes

  ’Supporter van het eerste uur’

  Lof voor prinses Beatrix bij uitreiking Appeltjes

  Koningin Máxima heeft in het Koninklijk Paleis in Amsterdam haar schoonmoeder prinses Beatrix bedankt voor haar jarenlange steun en enthousiasme voor het Oranjefonds. Máxima deed dat bij de uitreiking van de Appeltjes van Oranje.
  “Dit is de elfde keer dat de Appeltjes worden uitgereikt”, zei Máxima. In voorgaande jaren begon ze haar toespraak altijd met het bedanken van koningin Beatrix voor de voor de prijsuitreiking verleende gastvrijheid, nu deed de nieuwe koningin dat nogmaals met terugwerkende kracht ‘voor de vele jaren’. De steun van Beatrix is ‘heel belangrijk geweest voor mijn man en ik’, aldus Máxima, die de aanwezigen in de Burgerzaal van het paleis een warm applaus ontlokte voor de eveneens aanwezige oud-koningin.
  Oranjefonds-directeur Joop Wijn had prinses Beatrix daarvoor ook al in het zonnetje gezet en geprezen als ‘onze supporter van het eerste uur’. Hij was blij dat ze ook nu weer aanwezig was en toonde zich onder de indruk van haar inzet bij NL Doet, waar Beatrix in maart in een Dordtse stadsboerdij onvermoeibaar de minipaarden en ezels borstelde. ‘Ik had wel zin in koffie, maar u ging rustig door’, aldus Wijn.

  16 mei 2013 - 16:49