×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Levende filmhistorie tijdens Koningsvaart

  Levende filmhistorie tijdens Koningsvaart

  Tijdens de Koningsvaart is bij het Eye in Amsterdam een levende voorstelling gegeven van grote Nederlandse films. Acteurs lieten in vogelvlucht scènes uit onder meer Flodder, Soldaat van Oranje, Alles is liefde en Turks fruit zien. De filmscènes werden niet uitgebeeld door de acteurs uit de betreffende films, maar het waren wel de bekende fragmenten die werden vertoond. Zo kwam de fietstocht uit Turks Fruit voorbij, sprong het cadeautje van de koets uit Alles is liefde in de handen van de prins uit de film en rookte Ma Flodder haar bekende sigaar.

  30 april 2013 - 20:16