×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Levende filmhistorie tijdens Koningsvaart

  Levende filmhistorie tijdens Koningsvaart

  Tijdens de Koningsvaart is bij het Eye in Amsterdam een levende voorstelling gegeven van grote Nederlandse films. Acteurs lieten in vogelvlucht scènes uit onder meer Flodder, Soldaat van Oranje, Alles is liefde en Turks fruit zien. De filmscènes werden niet uitgebeeld door de acteurs uit de betreffende films, maar het waren wel de bekende fragmenten die werden vertoond. Zo kwam de fietstocht uit Turks Fruit voorbij, sprong het cadeautje van de koets uit Alles is liefde in de handen van de prins uit de film en rookte Ma Flodder haar bekende sigaar.

  30 april 2013 - 20:16