×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Leven van prinses Diana wordt verfilmd’

  Insider filmproducent tipt The Daily Mail

  Een film over koningin Beatrix, een documentaire over het gijzelen van prins Harry en de vele films en series over royals die in het verleden zijn geproduceerd. Alsof het nog niet genoeg is, zijn er nu ook plannen gemaakt voor een film over het leven van 'lady Di'. 'Het zal in de geest zijn als de film 'The Queen' en zal de ups en downs van het huwelijk van Diana's huwelijk en de jongere jaren van de prinses belichten,' aldus een insider aan The Daily Mail.


  Hoewel de plannen nog vrij vers zijn, is producent Pathé vastbesloten om in 2011 een film over prinses Diana uit te brengen. De prinses die in 1997 door een tragisch ongeluk om het leven kwam, zou namelijk volgend jaar 50 zijn geworden. Tevens is het dan 30 jaar geleden dat Charles en Diana elkaar het ja-woord gaven.
  Britse media noemen inmiddels namen die uiteindelijk op de aftiteling moeten gaan verschijnen. Helen Mirren, eerder te zien als koningin Elizabeth in ‘The Queen’, zou de rol van moeder Frances op zich gaan nemen. Over de rol van Diana wordt nog flink gespeculeerd. Keira Knightley wordt veelgenoemd, ‘Scarlett Johansson is een andere mogelijkheid,’ schrijft The Daily Mail.

  18 oktober 2010 - 13:30