×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Leer Elizabeth II kennen

  Unieke beelden van Engelse koningin

  Koningin Elizabeth wordt in Nederland vaak stijf en afstandelijk genoemd. Maar is ze dat ook echt? Wie deze beelden ziet, zal zijn mening over de Britse vorstin wellicht bijstellen. Want duidelijk wordt dat Elizabeth zeer gemakkelijk omgaat met haar onderdanen. En dan mag, in tegenstelling tot in Nederland, ook best de camera meedraaien.


  19 mei 2009 - 15:16