×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Lech verwelkomt koningin Beatrix

  Oranjes beginnen aan jaarlijkse skivakantie

  Lech verwelkomt koningin Beatrix

  Koningin Beatrix is maandag begonnen aan haar jaarlijkse skivakantie in het Oostenrijkse Lech. De vorstin arriveerde eerder dan het gezin van prins Willem-Alexander dat vanwege de schoolvakantie van de drie prinsesjes pas in het weekeinde wordt verwacht. Op maandag is dan meteen ook de fotosessie. De Rijksvoorlichtingsdienst maakte eerder bekend dat ook prinses Mabel met haar twee dochters naar Lech zou komen, precies één jaar na het ongeluk van prins Friso op 17 februari 2012. Op zijn laatste vakantiedag raakte de prins bij het off-piste skiën bedolven onder een lawine. Hij liep toen ernstig hersenletsel op omdat hij 50 minuten zonder zuurstof was. Friso ligt sindsdien in coma en wordt behandeld in een ziekenhuis in Londen.

  Mabel en de gravinnetjes Luana en Zaria nemen niet deel aan de fotosessie. De echtgenote van Friso heeft ook gevraagd om haar tijdens het verblijf in Lech met rust te laten.

  11 februari 2013 - 22:21