×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Lech eert Friso met openluchtmis

  "Waardige manier is om stil te staan bij het overlijden"

  Lech eert Friso met openluchtmis

  Met een bergmis in de openlucht willen de inwoners van het Oostenrijkse wintersportoord Lech donderdag prins Friso herdenken. Burgemeester Ludwig Muxel (foto) zei tegen de NOS dat een bergmis een waardige manier is om stil te staan bij het overlijden van de prins.


  Donderdag 15 augustus is het Maria Hemelvaart. Oostenrijk viert deze belangrijke feestdag traditiegetrouw met een kerkdienst in de openlucht. ”We hebben met de kerk afgesproken dat we tijdens die mis zullen bidden voor prins Friso”, meldt Muxel aan de NOS.

  Maandag zei de burgemeester van Lech diep geraakt te zijn door het overlijden van Friso. Net als veel andere inwoners van Lech kende hij de prins van jongs af aan. De prins kwam jaarlijks in Lech om te skiën. Op 17 februari 2012 werd hij in de bergen getroffen door een lawine, waardoor hij in coma raakte.

  13 augustus 2013 - 14:07