×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Laurentien met Mr Finney naar China

  Prinses maakt promotie voor haar boek

  Woensdag was prinses Laurentien in Peking voor de 18de internationale boekenbeurs aldaar. Behalve voorzitter van de Stichting Lezen en Schrijven, is de prinses ook druk met haar eigen kinderboeken. Haar boeken over Mr Finney zijn niet alleen vertaald in het Engels en Spaans, maar nu ook in het Chinees. Voor Laurentien een goede reden om het vliegtuig te nemen en aan de andere kant van de wereld promotie te doen voor haar eigen boek. Ook illustrator Sieb Posthuma is daarbij aanwezig. De afgelopen 6 jaar verschenen ruim 80 Nederlandse boeken in het Chinees. Op de beurs worden circa 50 titels gepresenteerd.

  2 september 2011 - 16:26