×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Laurentien met Mr Finney naar China

  Prinses maakt promotie voor haar boek

  Woensdag was prinses Laurentien in Peking voor de 18de internationale boekenbeurs aldaar. Behalve voorzitter van de Stichting Lezen en Schrijven, is de prinses ook druk met haar eigen kinderboeken. Haar boeken over Mr Finney zijn niet alleen vertaald in het Engels en Spaans, maar nu ook in het Chinees. Voor Laurentien een goede reden om het vliegtuig te nemen en aan de andere kant van de wereld promotie te doen voor haar eigen boek. Ook illustrator Sieb Posthuma is daarbij aanwezig. De afgelopen 6 jaar verschenen ruim 80 Nederlandse boeken in het Chinees. Op de beurs worden circa 50 titels gepresenteerd.

  2 september 2011 - 16:26