×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Laurent niet meer welkom op paleis

  Koning Albert heeft jongste zoon verbannen

  Prins Laurent is niet langer welkom op het paleis, weet de Belgische krant Het Laatste Nieuws. Onder meer vanwege de omstreden reis die Laurent naar Congo maakte, wordt de prins voorlopig niet meer uitgenodigd voor officiële activiteiten. Zijn naam is dan ook verdwenen uit de agenda die het Hof op haar website publiceert. Het is niet voor het eerst dat koning Albert zijn jongste zoon uit het paleis bant. Eerder mocht Laurent het paleis een half jaar niet in vanwege de rol die hij had in het marineproces, waarbij hij geld gebruikte van de marine voor zijn eigen villa. De verbanning geldt niet voor Laurents vrouw Claire en hun drie kinderen. Zij komen wel nog in Laken. 'Claire staat op een goed blaadje bij koningin Paola. Die wil niet dat ze mee boet voor de fouten van haar man,' zegt een bron die dichtbij het Hof staat.


  13 mei 2011 - 12:31