×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Laurent juicht te vroeg

  Nog altijd in de ban bij koning

  In mei van dit jaar kwam de prins in opspraak na een omstreden reis naar Congo. Zijn naam verdween uit de koninklijke agenda en hij was niet langer welkom in het Koninklijk Paleis en op officiële afspraken van de koninklijke familie. Twee weken geleden leek er beterschap op komst. De prins kreeg toen opnieuw enkele officiële afspraken. De nieuwe agenda maakt nu echter duidelijk er nog niet echt sprake is van beterschap.

  Het blijft dus wachten op de volgende grote activiteit van de koninklijke familie. Op 15 november is er het Koningsfeest. Dan zal blijken of prins Laurent al dan niet opnieuw volwaardig deel uitmaakt van de koninklijke familie.

  29 september 2011 - 16:42