×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Lakeien van Spaanse koning staken

  Loonsverlaging tegen zere been paleispersoneel

  Lakeien van Spaanse koning staken

  Het personeel van de Spaanse koning legt eind van de maand het werk neer, meldt de NOS. Op Goede Vrijdag gaan de lakeien en andere medewerkers enkele dagen staken. Het personeel van Juan Carlos en Sofía protesteert hiermee tegen een flinke loonsverlaging die is aangekondigd. De koninklijke familie moet het dan een aantal dagen zonder personeel doen. Dat is nog nooit eerder gebeurd.

  Niet alleen de royals zullen het merken, ook de bezoekers van koninklijke musea. Ook hun personeel zal staken, waardoor onder andere het Escorial de deuren gesloten zal houden. De verwachting is dat hiermee inkomsten van zo’n 100.000 bezoekers mis wordt gelopen.

  6 maart 2013 - 16:29