×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Lakei bezorgt koning blauw oog

  Koning van Spanje botst tegen paleisdeur

  De Spaanse koning heeft het geluk blijkbaar niet aan zijn zijde. Na operaties aan de knie in augustus en een gescheurde achillespees in september, is de vorst in het Koninklijk Paleis in Madrid tegen een deur gelopen, met alle gevolgen van dien. 'Dit is wat er gebeurt als je in botsing komt met een deur!' vertelt koning Juan Carlos met een glimlach aan het begin van een receptie, wijzend naar zijn gezicht. Een blauw linkeroog en een schram op zijn neus zijn het resultaat van een ongelukkige situatie met een lakei en een paleisdeur. Twee eeuwen geleden zou deze lakei een kopje kleiner zijn gemaakt, maar in dit geval blijft hij gewoon aan het werk. De dienaar zelf is aangedaan door het ongelukje.


  De Spaanse koning heeft het geluk blijkbaar niet aan zijn zijde. Na operaties aan de knie in augustus en een gescheurde achillespees in september, is de vorst in het Koninklijk Paleis in Madrid tegen een deur gelopen, met alle gevolgen van dien. ‘Dit is wat er gebeurt als je in botsing komt met een deur!’ vertelt koning Juan Carlos met een glimlach aan het begin van een receptie, wijzend naar zijn gezicht. Een blauw linkeroog en een schram op zijn neus zijn het resultaat van een ongelukkige situatie met een lakei en een paleisdeur. Twee eeuwen geleden zou deze lakei een kopje kleiner zijn gemaakt, maar in dit geval blijft hij gewoon aan het werk. De dienaar zelf is aangedaan door het ongelukje.

   

  25 november 2011 - 11:22