×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Laatste loodjes voor Victoria

  Even doorbijten voor hoogzwangere kroonprinses

  Kroonprinses Victoria wordt overspoeld door gelukswensen en cadeautjes. De Zweedse prinses krijgt van sympathisanten allerlei geschenkjes vanwege haar aanstaande moederschap, want in maart wordt de baby van  Victoria en Daniel verwacht. Ook hoogzwanger is de toekomstige monarch van Zweden nog erg vrolijk, getuige de foto’s die werden gemaakt bij haar bezoek aan het Astrid Lindgren kinderziekenhuis vlakbij Stockholm. Tot medio februari staat de agenda voor Victoria nog gevuld, daarna zal ze naar verwachting met zwangerschapsverlof gaan. Aan de babykamer leggen de twee nu de laatste hand, zo lieten ze weten. Victoria en Daniel wonen in het Haga-paleis, wat ze eens omschreef als een ‘echt Pipi Langkous-huis’, refererend naar de hoofdpersoon uit de bekende Zweedse boeken- en tvreeks van Astrid Lindgren.

  20 januari 2012 - 13:56