×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Laatste loodjes voor koning Albert

  Jubileumtournee door drie taalgebieden

  Laatste loodjes voor koning Albert

  Koning Albert en koningin Paola van België zullen vlak voor de troonsafstand in het kader van twintig jaar koningschap deelnemen aan verschillende activiteiten. Tussen 16 en 20 juli hebben ze een druk programma, laat het Belgische koningshuis weten.


  Op dinsdag 16 juli zal het vorstenpaar aanwezig zijn bij de inhuldiging van de borstbeelden van de vorsten in de Senaat. Ook ontvangen de vorsten politici op het paleis voor de overhandiging van een geschenk aan de koning. Op 17 juli begeven de koning en de koningin zich naar Gent waar ze ontvangen worden door de burgemeester, een bezoek brengen aan het STAM-museum en aan het nieuwe voetbalstadion.

  Een dag later gaan Albert en zijn vrouw naar Eupen, waar ze ontvangen worden door de autoriteiten en een spektakel bijwonen. Op vrijdag 19 juli gaan de koning en de koningin naar Luik, waar ze een bezoek brengen aan het stadhuis.

  Op zaterdag 20 juli, ten slotte, een dag voor de troonsafstand van koning Albert II, wonen de leden van de koninklijke familie het Preludium tot de Nationale Feestdag bij in het Paleis voor Schone Kunsten te Brussel. Later op de avond gaat het paar samen met prins Filip en prinses Mathilde naar het nationale bal in de Marollen in Brussel.

  4 juli 2013 - 20:22